How To Do Away with Mac Cleanser

How to Get Rid of From Your Mac? Folks have trouble. It speedmymac com may make your computer to perform slower and with errors. Listed here is how you can eliminate free your self for good out of the clutches.

Informatie

TOP 3

1

SPYTEAM 007

€ 5.836,61

2

Team Ekris - Jumbo

€ 5.133,22

3

Team 011

€ 4.063,00

Informatie

MAIN Energie Business Challenge

De MAIN Energie Business Challenge is een evenement van Business Challenge Almere B.V. De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld op te halen voor een jaarlijks wisselend goed doel. Wil je plezier maken en netwerken combineren met geld inzamelen voor een goed doel? Doe dan mee met de MAIN Energie Business Challenge!

Vorm een team, bestaande uit een auto + het maximaal aantal inzittende dat de auto toelaat, schrijf je in, en ga de Challenge aan! Probeer met je team zoveel mogelijk sponsoren te werven binnen je zakelijke netwerk, vrienden, kennissen en familie, en zorg daarmee dat jouw team het meeste geld ophaalt en win de Challenge. De MAIN Energie Business Challenge wordt afgesloten met een rit naar een buitenlandse bestemming. Deze 3-daagse reis voor deelnemers staat volledig in het teken van plezier, cultuur, netwerken en gezelligheid.

Op 28 maart rijden alle deelnemers terug naar Almere, waar we met een slotfeest de MAIN Energie Business Challenge afsluiten. Tijdens dit evenement zal bekend worden gemaakt hoeveel wij met zijn allen hebben opgehaald en zal de cheque worden overhandigd aan het goede doel.

Statistieken

€70.100,50

Editie: 2017
Doel: Stichting Opkikker

€80.236,33

Editie: 2018
Doel: Stichting Opkikker

€86.132,34

Editie: 2019
Doel: Make A Wish Nederland

Kennismaken

Wie zijn wij?

Ruud Schonhage

Ruud Schönhage

Ruud Schönhage, directeur RS Event Consultant BV en eigenaar van het merk Happyfoodlovers®
dennis plas

Dennis Plas

Directeur ZWS Incasso
Samenvatting Lancering Main Energie Business Challenge 2020

Download samenvatting

Deze samenvatting geeft alle details omtrent de 2020 editie

Tussenstand

Alle donaties van 2020

Donatiemeter

43.499,71
Nieuw dit jaar!

City Water Bottle

waterflesjes

Dit jaar verkopen we ook de Main Energie Business Challenge 2020 City Water Bottle. Een deel van de opbrengst komt volledig ten goede aan Make A Wish. Tot en met 31 december 2019 is de prijs € 7,49 inclusief BTW. Vanaf 1 januari 2020 is de verkoopprijs € 9,95. De flessen zijn te bestellen via info@businesschallenge.eu of bij verschillende verkooppunten in Almere zoals Brasserie Julia, Pallas Athene, Café Het Boemeltje en eetcafé de Zaak.

Uitleg over

Merchandising

Voor al onze merchandising en drukwerk werken wij samen met Ni-Ja Textielgroep en B2B Printing.

Onze Partners

B2B logo
1e rang logo
NI JA Textiel
Menu