De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld in te zamelen voor een jaarlijks te kiezen goed doel. De deelnemende teams zetten zich in om, door middel van het werven van sponsoren, als team zoveel mogelijk geld op te halen. Als tegenprestatie wordt, bijvoorbeeld, het logo van de sponsor op de auto van het team geplakt. De MAIN Energie Business Challenge wordt afgesloten met een driedaagse rit naar het buitenland. Hier wordt genetwerkt en vooral genoten. Op de derde dag van deze reis vertrekken wij naar Almere, alwaar de finish van de MAIN Energie Business Challenge zal plaatsvinden. Dit zal een feestelijk onthaal zijn waarbij alle deelnemende auto’s worden getoond en waar tevens de cheque, met daarop de opbrengst, zal worden overhandigd.


Wat is de MAIN Energie Business Challenge

De MAIN Energie Business Challenge is een evenement van Business Challenge Almere B.V. De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld op te halen voor een jaarlijks wisselend goed doel. Wil je plezier maken en netwerken combineren met geld inzamelen voor een goed doel? Doe dan mee met de MAIN Energie Business Challenge!

Vorm een team, bestaande uit een auto + het maximaal aantal inzittende dat de auto toelaat, schrijf je in, en ga de Challenge aan! Probeer met je team zoveel mogelijk sponsoren te werven binnen je zakelijke netwerk, vrienden, kennissen en familie, en zorg daarmee dat jouw team het meeste geld ophaalt en win de Challenge. De MAIN Energie Business Challenge wordt afgesloten met een rit naar een buitenlandse bestemming. Deze 3-daagse reis voor deelnemers staat volledig in het teken van plezier, cultuur, netwerken en gezelligheid.

Op 30 maart rijden alle deelnemers terug naar Almere, waar we met een slotfeest de MAIN Energie Business Challenge afsluiten. Tijdens dit evenement zal bekend worden gemaakt hoeveel wij met zijn allen hebben opgehaald en zal de cheque worden overhandigd aan het goede doel.


Statistieken

Editie Doel Opbrengst
2016 Voedselloket Almere € 51.475,76
2017 Stichting Opkikker € 70.100,50
2018 Stichting Opkikker € 80.236,33


Wie zijn wij?

De MAIN Energie Business Challenge is een evenement van Business Challenge Almere B.V. Dit bedrijf is in 2016 opgericht ten behoeve van het organiseren van dit evenement. De organisatie bestaat uit 3 personen:


Ruud Schönhage - Event Producer
Connect op LinkedIn

Mathijs Treffers - Financiële zaken
Connect op LinkedIn

Dennis Plas - Bedenker / Bestuurder
Connect op LinkedIn