Team PAY2DAY

 Leden: Rob Stelte en Demi van Bodengraven


Wie ben je
Wij zijn Rob Stelte en Demi van Bodengraven van het bedrijf Pay2day uit Utrecht.

Wat is je leeftijd
Rob is 45 en Demi 21 jaar jong.

Met welke auto gaan jullie rijden?
Dat wordt weer een BMW, welke wordt gesponsord door Van Poelgeest Amstelveen, inmiddels onze hofleverancier voor exclusieve auto’s. De 1e keer was het een BMW 2-serie Cabrio, de 2e keer een BMW 540i en de dit jaar hopen we op een exclusievere maar dat hangt van de beschikbaarheid af. We zijn ontzettend blij dat Van Poelgeest in ieder geval weer mee gaat doen!

Wat doe je voor werk / wat doet je bedrijf:
Pay2day is een payrollbedrijf dat gespecialiseerd is in flexibele en vaste arbeidsovereenkomsten. Werknemers, werkgevers en intermediairs kunnen bij ons terecht. Wij nemen alle verantwoordelijkheden en risico’s die aan het werkgeverschap verbonden over. Zo krijgen onze zakelijke relaties meer tijd voor wat ze het beste kunnen: ondernemen.

Waarom doe je mee aan de Business Challenge?
Het is natuurlijk een prachtige rit met bijzondere auto’s. Met achter het stuur mensen die én auto’s leuk vinden én het goede doel een warm hart toedragen. En een paar dagen optrekken met een groep betrokken ondernemers is altijd interessant. Zo wordt onze rit een unieke netwerkbijeenkomst. Maar bovenal vinden wij het bijzonder dat je als ondernemer via deze weg een bijdrage levert aan de maatschappij.

Hoe verwacht je sponsoren te werven?
Tot op de laatste dag zullen we niet alleen zakelijke relaties, maar ook familie, vrienden, buren en collega’s benaderen en ze vertellen over onze uitdaging. Misschien wel tot vervelens toe… Maar vrees niet: het stalken stopt vanzelf als je sponsor wordt ;-). Ieder bedrag is welkom! Pay2day is ook heel actief op social media en ook daar gaan we uitgebreid posten over de Business Challenge en Make A Wish!

Hoeveel verwacht je uiteindelijk op te halen?
Dit wordt onze 3e Challenge, dus dat is moeilijk in te schatten. We zitten inmiddels al boven de €3000,00 en hopen voor Make A Wish dat dit natuurlijk meer wordt dan voorgaande jaren maar, vraag ons 31 maart of we tevreden zijn!

pay2day

€ 4225.00 Huidig
€ 800.00 Doel
528.13% Gedoneerd
4 Donoren
13 Dagen Over
Inloggen

Online Doneren

Stap 1Selecteer een bedrag

Stap 3Kies betaalmethode